Separatutstilling: Kunstmuseet Nord-Trøndelag i Namsos 22. nov 21 – 5. mars 22

I fjor var jeg så heldig å bli tildelt Namdalsstipendet for 2021 av Namsos Kunstforening. Nå er utstillingen «Namdalen. Dekryptert» åpnet!

Vi (mannen min var med på flyttelasset) bodde og jobbet i Namsos i Mai måned, og hadde et fantastisk opphold på «Snedkeriet», et hus som ligger på Norsk Sagbruksmuseum, som tilhører Museet Midt. Vi fartet rundt i hele Namdalen, og var innom steder som Leka, Otterøya, Jøa, Statland, Grong, Bjøra, Foldereid og Bindalen (Som strengt tatt er I Nord-Norge så vidt det er). For å nevne noe.

Resultatet av alt arbeidet kunne endelig vises på separatutstilling på Kunstmuseet NordTrøndelag. Denne utstillingen åpnet lørdag 22. november, og står helt til 5. Mars 2022. Om du ikke får besøkt utstillingen kan du laste ned utstillingskatalogen her.

Stor takk til alle de hyggelige menneskene vi har truffet på vår vei de ukene vi har tilbragt i Namdalen, har du abonnement på Amedia sine aviser kan du også lese intervjuet Namdalsavisa gjorde med meg når vi var der i mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s